Ga naar de inhoud

PEDICUREBEHANDELING   (45 minuten)

 • Desinfecteren
 • Tijdens behandeling drogen en desinfecteren van uw schoenen op de Shoefresh.
 • Nagels knippen, afvlakken nagelplaat bij verdikte nagels, polijsten nagelplaat en nagelrand, ingroeiende nagel(s) behandelen
 • Nagelomgeving reinigen/verzorgen
 • Eeltlocaties behandelen zowel manueel (met mesje) als mechanisch (met frees met verkoelend water)
 • Likdoorns verwijderen (manueel en mechanisch)
 • Kloven behandelen (manueel en mechanisch)
 • Desinfecteren
 • Korte massage met een voor u geschikt voetverzorgingsproduct van BEAUTÉ ROYAL*
 • Als er meer tijd nodig blijkt wordt er in overleg tegen meerprijs direct langer doorbehandeld als er tijd beschikbaar is, of een vervolgafspraak gemaakt.

DEELBEHANDELING (max 20 minuten)

Behandeling voor 1 onderdeel uit de complete behandeling of om een probleemlocatie tussen 2 complete behandelingen door extra aandacht te geven. Als er meer tijd nodig blijkt wordt het in overleg een pedicurebehandeling van €43,- of een vervolgafspraak als er geen tijd meer beschikbaar is.

 • Desinfecteren
 • Keuze: OF nagels knippen en nagelrand polijsten, OF vervolgbehandeling voor een ingroeiende nagel, OF likdoorn verwijderen, OF een eeltlocatie behandelen, OF kloven behandelen, OF verdikte nagels afvlakken, of in overleg aanvullende behandeling op een complete behandeling
 • Desinfecteren
 • Voeten insmeren met een voor u geschikt voetverzorgingsproduct van BEAUTÉ ROYAL*

SPECIALISTISCHE TECHNIEKEN

NAGELREPARATIE:

Als uw nagels beschadigd of afgebroken zijn kunnen deze geheel of gedeeltelijk hersteld worden zodat ze er weer goed uitzien en netjes uit kunnen groeien. Na het verwijderen van een deel van een ingroeiende nagel kan de nagel met de gel worden hersteld voor een juiste uitgroei. De producten harden uit middels de UV-ledlamp.

GELACY is een uniek product wat tussen een gel (soepel) en acryl (hard) inzit en makkelijk en snel aanbrengt.

LCN WILDE-PEDIQUE silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich aanpast aan alle bewegingen van de voet en teennagels, en waar de nagels ook mee gecorrigeerd kunnen worden. Het bevat een wetenschappelijk getest en kiemdodend component (tegen gisten en schimmels) en toegevoegd zilver waaraan een antibacteriële werking wordt toegeschreven.

NAGELBEUGELS :

Een nagelbeugel wordt gebruikt om de vorm van de teennagel te beïnvloeden. Dit wordt gedaan om ingroeien van de nagel tegen te gaan.

De nagelbeugels van PODOSTRIPE zijn eenvoudig en pijnloos te plaatsen en ook geschikt voor diabetici.

ANTI-DRUK:

Bij een pijnlijk drukpunt kan ik diverse vilttechnieken toepassen om de druk tijdelijk te verzachten of om een wond drukvrij te leggen zodat deze beter kan genezen.

GELLAK:

Gellak is een lak die wordt uitgehard onder een speciale UV/ledlamp en daarna direct droog is. De lak heeft een mooie glans en blijft een paar  weken zitten. De gellak moet worden verwijderd middels frezen of afweken.

1 van de gellakken die ik gebruik is die van LCN PEDI-POLISH. Dit is een speciaallak voor de teennagels. Deze UV-lak wordt aangebracht in slechts 2/3 stappen en heeft een schitterende glans . Geeft geen verkleuring aan de nagelplaat, bevat een schimmelwerend component en is vegan.

*Alle verzorgingsproducten gebruik ik van BEAUTÉ ROYAL. Deze productlijn bevat natuurlijke ingrediënten, zijn dierproefvrij, hebben een hoge werkzaamheid en duurzame verpakkingen. De productie is in Alphen aan den Rijn wat gunstig is voor mijn VOOR VOETEN voetprint.